Buzz

Deze Airbnb heeft een eigen… circuit!

Gek van ronkende motoren, gierende banden en snelheid? Dan is deze Airbnb in de Amerikaanse staat Missouri sowieso de moeite waard om te reserveren.

Geschreven door Joris Bosseloo | 28/09/2021

Little Talladega is een Airbnb gelegen in Pomona, Missouri (een ‘Midwestern state’ tussen Kansas en Illinois) die snelheidsduivels doet watertanden. Het bestaat uit een groot huis in Toscaanse stijl, gelegen op een landgoed van ruim 240.000 m² dat ook een racebaan en andere speciale voorzieningen bevat. Wie er een kamer reserveert, mag er effectief gaan scheuren en driften.

Liever met de quad?

Het circuit is niet enorm, maar wel voldoende groot om bakken plezier te beleven, al dan niet met mede-huurders. Je mag erop rijden met je eigen (sport)wagen, of gebruik maken van een van de vele go-karts die de Airbnb te huur aanbiedt. Wie liever off-road gaat, kan zichzelf uitleven op een ATV (ook bekend als een ‘quad‘), want ook daarvoor is een piste voorzien.

Tal van andere sporten

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Little Talladega de mogelijkheid om te tennissen, te basketballen, de baseballen, te biljarten, te zwemmen, te dansen, games te spelen in een arcadehal enzovoort.

Interesse in een weekend met 20 personen in deze bed & breakfast? Dat  komt dan neer op het bescheiden bedrag van 4000 dollars.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook

Wagens voor u

Auto's