Buzz

Deze mensen kunnen écht niet parkeren

In dit korte artikel delen we niet één maar twee video’s van Britten die dringend parkeerlessen nodig hebben. Hoe deze bestuurders erin zijn geslaagd om hun rijbewijs te behalen, is een volstrekt mysterie.

Geschreven door Joris Bosseloo | 28/05/2021

Deze Youtube-video’s zijn viraal gegaan, en je zal zo meteen snappen waarom. In de eerste zien we hoe een bestuurder van een zilverkleurige Skoda break parallel probeert te parkeren ter hoogte van een KFC-filiaal en daarbij twee wagens aanrijdt. Gelukkig voor de eigenaars van de aangereden auto’s – een zwarte Vauxhall en een rode Peugeot – werd het volledige schouwspel vastgelegd op camera en was er tenminste één passant die als getuige kan fungeren.

Advertentie

Video nummer twee (zie onder) heeft een veel hogere resolutie en daarin wordt de hoofdrol vertolkt door een donkere Jaguar I-Pace. De chauffeur van die elektrische SUV is minstens even ongetalenteerd als die van de Skoda hierboven en slaagt er alles behalve in om zijn Britse bolide op een openbare parking netjes tussen een al wat oudere Toyota Aygo en een Ford Focus te plaatsen. Tijdens zijn lachwekkende manoeuvre raakt hij de kleine Toyota verschillende malen, met uiteraard schade als gevolg.

Zelf parkeertips nodig? Klik dan hier.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook