Buzz

Hete beelden in de file

Wachten in de files kan soms lang duren. Wat doe je dan om de tijd te doden? Naar de radio luisteren, je smartphone checken … of je vermaken met je medepassagier? Let dan wel op, want er kunnen pottenkijkers zijn…

Geschreven door Alain De Jong | 04/09/2021

Dat zal dit stel ondertussen ook doorhebben, aangezien hun intiem momentje opdook op Dailybuzz. Een vrij gênante situatie die de betrokkenen wellicht niet hadden verwacht, aangezien de ‘handelingen’ van de jongedame in kwestie onder gordellijn van het koetswerk plaatsvonden en dus in principe onzichtbaar waren voor de buitenwereld.

Dat was echter gerekend buiten de aanwezigheid van een alerte vrachtwagenchauffeur die deze intieme scene met zijn smartphone filmde en online smeet. Het gevolg laat zich raden: dit artikel met video werd een tophit op de website die het publiceerde en gaat intussen de wereld rond.

Mag je die beelden verspreiden?

Buiten het feit dat het hier om een grappige en/of gênante situatie gaat, kan je je ook vraag stellen of er hier geen wetten of regels werden overtreden.

Eerst en vooral is het natuurlijk verboden om voor het publiek zichtbare seksuele handelingen te stellen op het openbaar domein, die dan onder de openbare zedenschennis kunnen vallen.

Daarnaast mag je evenmin zomaar alles en iedereen filmen en dat materiaal in de openbaarheid brengen via bijvoorbeeld de sociale media. De filmer overtreedt daarmee de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, omdat hij hen filmt zonder hun voorafgaande toestemming, ook al gebeurde dat op de openbare weg.

Een bijkomende factor is de niet-consensuele verspreiding van naaktbeelden, aangezien het koppeltje in de video de vrachtwagenchauffeur wellicht geen toestemming had verleend om deze ‘fellatio in de file’ online te zetten zodat bij wijze van spreken de hele wereld er mee van kon genieten.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook

Wagens voor u

Auto's