Buzz

Pijnlijk: nieuwe Ferrari gekneld tussen twee muren

Dat de afmetingen van dure sportwagens soms moeilijk in te schatten zijn, wordt nog maar eens bewezen in deze YouTube-video. Erin te zien is hoe een Ferrari Roma hopeloos geblokkeerd raakt.

Geschreven door Joris Bosseloo | 12/08/2021

Iets meer dan een jaar geleden berichtten we over een Porsche 911 die zich vastreed in een steegje in Turijn. De bestuurder stak de schuld toen op zijn GPS-toestel. Exact hetzelfde gebeurde dit keer met een Ferrari Roma, een van de meest recente modellen van het Italiaanse merk.

Roma

Advertentie

Te breed

Een Ferrari Roma is bijna twee meter breed en dus te breed om het betreffende straatje in te rijden. De chauffeur schatte, net zoals de man die zijn Porsche vorig jaar ongewild tussen twee muren knelde, zowel zijn wagen als het steegje verkeerd in, met als gevolg dat de dure bolide muurvast kwam te zitten.

De video van het tafereel verscheen onlangs op het YouTube-kanaal van SupercarsNews en is niet verwonderlijk viraal gegaan. Hoe de Ferrari er exact aan toe was, is niet te zien maar reken er maar op dat zijn flanken na het incident serieuze krassen vertoonde.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook