Buzz

Prinses Astrid heeft een zware voet

Prinses Astrid, de zus van Koning Filip, nam het volgens SudPresse onlangs niet zo nauw met de wegcode. Ze werd namelijk in haar Mercedes geflitst in de provincie Luik, en goed ook. (foto © BELGA)

Geschreven door Joris Bosseloo | 07/12/2021

Koning Filip geniet onschenbaarheid maar die vlieger gaat niet op voor Prinses Astrid. Zij zal in principe de boete moeten betalen als gevolg van een recent geconstateerd geval van overdreven snelheid.

Waar, wanneer en hoeveel?

Onze collega’s van SudPresse menen dat Prinses Astrid op de A3, meer bepaald ter hoogte van Awans en in de richting van Brussel, op 24 oktober jongstleden werd geflitst aan 120 km/u in plaats van de op die plek geldende 90 km/u. Dit werd ook bevestigd door Het Nieuwsblad. Gelukkig voor haar bestaat er nog steeds zoiets als een correctie, waardoor de op de bekeuring genoteerde snelheid 112 km/u bedraagt.

Advertentie

Laurent achterna?

Prinses Astrid staat niet bekend als een laagvliegster, in tegenstelling tot haar andere broer, Prins Laurent. Die man werd al meermaals veroordeeld voor onaangepast rijgedrag en moest zelfs al enkele keren zijn rijbewijs inleveren. Astrid zal in principe 125 euro boete moeten betalen.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook