Buzz

Rus steekt sigaret op tijdens het tanken (en dat had hij beter niet gedaan)

Dat roken ongezond is, weet het kleinste kind. Maar het kan nog ongezonder, bijvoorbeeld door een kankerstok op te steken terwijl je aan het tanken bent. Dat kan een Rus ten minste navertellen…

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 05/08/2022 | Leestijd: 1 min

Op camerabeelden van een tankstation in Tsjeljabinsk, een stad in het westen van centraal Rusland (boven Kazachstan, waar Borat zogezegd vandaan komt), zien we hoe de bestuurder van een Renault Logan de compleet onverantwoorde beslissing neemt om een sigaret op te steken terwijl hij naast zijn wagen staat waarin brandstof wordt gepompt. Tot zijn eigen verrassing was dit het domste idee van de dag of misschien zelfs het jaar, want in een fractie van een seconde ontstond er een steekvlam die hem de schrik van zijn leven heeft bezorgd.

Huidtransplantatie

cigarette gas station

Advertentie – lees hieronder verder

Gelukkig voor de man viel de schade al bij al nog mee. Akkoord, zijn wagen raakte beschadigd, maar hij slaagde er wel in om de Renault van de ‘scene of the crime’ the verwijderen, waardoor er niets ontplofte. Als een echte heer keerde hij zelfs terug naar de brandhaard om het vuur met een brandblusser te blussen.

Zelf kwam hij naar verluidt niet ongeschonden uit dit ‘avontuur’. Zijn benen raakte verbrand en het heerschap zou volgens enkele lokale media in het ziekenhuis liggen, waar hij een huidtransplantatie afwacht. Snap je nu waarom er bordjes met ‘verboden te roken‘ in benzinestations hangt?

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie