Buzz

Tieners poseren op Ferrari: Schade aanzienlijk

In Texas werden drie tieners opgepakt omdat ze op een Ferrari California waren gaan staan voor “de perfecte Instagram-foto”. De aangebrachte schade was niet van de poes.

Geschreven door Joris Bosseloo | 23/02/2020

Volgens KFOX14 stond de Italiaanse cabrio in El Paso geparkeerd, meer bepaald op een privédomein dat aan de ouders van de eigenaar toebehoort. Een groep tieners had de Ferrari in de mot gekregen en vond er niets beters op dan de wagen te gebruiken als decor voor een Instagram-foto. Vervolgens vluchtten ze weg aan boord van een groene Kia.

De eigenaar stapte naar de politie en zwierde daarop beelden van de jongelui op sociale media. Nog geen 24 uur later had hij de Instagram-profielen van de tieners al te pakken, of toch van het trio dat effectief op de rode Ferrari was gaan staan.

Advertentie

Intussen zou één van de tieners zich al hebben verontschuldigd en bereid zijn om “te helpen om de schade te betalen”. Die schade repareren, zou naar verluidt zo’n 6.000 dollar kosten.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

In-cuh-nsiderate. While inside a private neighborhood, three teenagers climbed atop a parked Ferrari for an impromptu photoshoot. The damages they left amounted to $6,000. EPPD has since picked up the case. #spankyourkids #fitfamep

Une publication partagée par The Real Fit Fam El Paso (@fitfamelpaso) le

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook