Buzz

VIDEO: Deze Suzuki vliegt… En maakt noodlanding op kerkhof

Afgelopen Paaszondag was geen feest voor de Poolse bestuuder van deze Suzuki Swift. Hij ging viraal, maar niet op de goede manier…

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 15/04/2020 | Leestijd: 2 min

In de video hieronder zie je hoe de grijze Swift een rotonde nadert alsof er helemaal geen is. De kleine hatchback kiest letterlijk het luchtruim en lijkt niet meer van plan om ooit te landen, wat uiteraard wel gebeurt.

Noodlanding op een kerkhof

Bewegend beeld van de landing kunnen we niet tonen, maar zoals je op de onderstaande foto kan zien, was de smak ongemeen hard. De Swift zou volgens de politie “enkele gebouwen van een kerkhof hebben beschadigd”. Ook kwam de arm der wet met het nieuws naar buiten dat de man waarschijnlijk gedronken had, “gezien de felle drankgeur tijdens zijn bevrijding door de brandweer”.

Advertentie – lees hieronder verder

En de chauffeur?

De bestuurder bleek een 41-jarige man te zijn. Over zijn verwondingen geen weet, alleen dat “hij naar het ziekenhuis werd gebracht voor een bloedafname, voor meer zekerheid omtrent zijn mogelijke dronkenschap”. Wij gokken dat hij zowel lichamelijk als financieel serieus wordt afgestraft.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie