Car Festival

MG EHS PHEV: zijn geld waard?

MG maakt een weergaloze comeback met een knappe plug-in hybride en 100% elektrische modellen, waaronder drie SUV’s en een break. Ditmaal houden we de MG EHS Plug-In Hybrid onder het vergrootglas en halen we meerdere redenen aan om deze SUV te kopen. Want geloof ons: hij is écht de moeite waard.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 23/01/2022 | Leestijd: 2 min

Laat ons beginnen bij het begin, namelijk bij het design van de MG EHS Plug-In Hybrid. Het is nu eenmaal zo dat nieuwe auto’s vooral met de ogen worden gekocht, en een schoonheid is deze cross-over SUV absoluut. Werkelijk iedereen van je vrienden- of familiekring zal door zijn lijnenspel gecharmeerd zijn, neem dat van ons aan.

MG EHS PHEV 2022

Advertentie – lees hieronder verder

Ten tweede is het er interieur. Dat is bijzonder stijlvol – typisch MG! – en gespekt met het nieuwste van het nieuwste, zowel wat infotainment (o.a. compatibel met Apple CarPlay en Android Auto…) als wat de veiligheidsvoorzieningen betreft. Rijhulpmiddelen zijn dan ook volop aanwezig: adaptieve cruise control, actieve rijstrookassistent, verkeersbordherkenning, dodehoekverklikker, 360° camera’s… en dat allemaal standaard!

MG EHS interieur

Bovendien is dit een ruime wagen, met plaats voor het hele gezin en een grote koffer van 448 liter: meer dan gewoon behoorlijk in een voertuigklasse waarin de meeste concurrenten, die dan ook nog eens duurder zijn, koffervolume kwijtspelen omdat het oplaadbare hybrides met batterijen zijn.

MG EHS koffer coffre

Over het plug-in hybride aspect…

MG claimt een gemiddeld verbruik van amper 1,9 l/100 km en een CO2-uitstoot van slechts 43 g/km, waardoor hij fiscaal aftrekbaar is. Denk echter niet dat deze SUV zich als een mak lammetje gedraagt. Integendeel zelfs, want de combinatie 1,5-liter benzinemotor + elektromotor levert een gecombineerd vermogen van zomaar eventjes 258 pk op, net als 370 Nm koppel.

MG EHS dashboard

Resultaat: een acceleratie om ‘u’ tegen te zeggen (0-100 km/u in 6,9 seconden!) en die het merk MG meer dan gewoon eer aandoet. Dat doet de EHS Plug-In Hybrid trouwens ook met zijn rijgedrag. We noemen het “dynamisch comfort”, want hij is zowel geschikt voor het betere bochtenwerk – zonder over te hangen, een typische mindere eigenschap van SUV’s – als om zijn passagiers in alle rust en sereniteit van A naar B te brengen.

Zeer interessante prijzen en 7 jaar garantie

MG EHS Plug-In-Hybrid

Net als op al zijn andere modellen biedt MG 7 jaar garantie, wat een pak gemoedsrust voor de klant betekent. Bovendien liggen ook de prijzen lager dan je denkt, zeker met de supercondities die nog steeds van kracht zijn via het Car Festival van Gocar. Benieuwd? Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in om te kunnen genieten van de grootste korting. Je zal niet teleurgesteld zijn…

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden
Kies een dealer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie