Cevora

Een robot als collega

De technologische (r)evolutie. De automatisering en robotisering. Verhoogde concurrentie. Alles verandert … en steeds sneller!

| Gepubliceerd op 2 feb. 2016 | Leestijd: 3 min

Deze veranderingen beïnvloeden uw werkmiddelen, dagelijks leven, vaardigheden en job. Het laat zich gevoelen in alle sectoren. En om klaar te zijn voor morgen, moet u vandaag al aan de slag. Bent u klaar?

Leer bij. Ga vooruit.

Advertentie – lees hieronder verder

Hoe bereidt u zich voor op de toekomst, op al deze omwentelingen? Hoe behoudt u uw meerwaarde op de arbeidsmarkt en houdt u uw toekomst in eigen handen? Door – meer dan ooit – levenslang te blijven leren. Het potentieel hebt u al, nu hoeft u het enkel nog te activeren. Het opleidingscentrum Cevora helpt u hierbij. Door middel van advies, inspiratie en opleiding blijft u ook morgen nog succesvol.

De studiedienst van Cevora doet de evoluties van de komende jaren haarfijn en begrijpelijk uit de doeken in de gratis whitepaper Zoom: De technologische revolutie.

Welke sectoren worden voornamelijk geraakt? Welke jobs zullen verdwijnen? Het blijkt, bijvoorbeeld, dat robots of computers mogelijk 35% van de Belgische banen zullen overnemen. Met name boekhouding, verkoop en in de bouwsector.

Valt u niet onder deze categorieën? Toch maakt u deel uit van deze arbeidsmarkt in beweging. Het loont dus de moeite om op de hoogte te blijven. Want, ook al zorgt automatisering doorgaans voor een hogere efficiëntie en productiviteit, het is geen garantie op succes. Taken die een intellectuele of sociale creativiteit vereisen zijn minder kwetsbaar. Daarom moeten we naar een nieuwe balans tussen mens, computer en robot. Hoe beter opgeleid een werknemer, hoe sterker zijn of haar plaats op de arbeidsmarkt. Conclusie: uw talenten bijschaven en opleidingen volgen blijft essentieel.

Levenslang leren is de sleutel naar een toegankelijke en geslaagde toekomst.

Raadpleeg de opleidingen 'van de toekomst'. U vindt er ongetwijfeld op maat van uw functie.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon