Oldtimers

Klassieke Porsche 911 Targa omgebouwd tot Speedster

Zelfs – of vooral – Porsche-eigenaars kunnen ons soms verbazen omwille van de opmerkelijke modificaties aan hun bolides. Dat is ook het geval bij deze 911 Targa 3.2 uit 1989 die werd omgebouwd tot Speedster en die er zelfs een beetje uitziet als een klassieke 911 uit de jaren ’70 !

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 18 mei 2018 | Leestijd: 2 min

De eigenaar van de 911 met een erg bijzondere look was duidelijk niet bang voor de «trial en error»-methode. Hij kocht deze 911 Targa 3.2 nieuw in 1989 en enkele jaren later besliste hij om de Targa om te bouwen tot een Speedster. Hij had destijds even goed meteen een 964 Speedster kunnen kopen, maar om één of andere reden heeft hij dat niet gedaan. Na de ombouw (we vermoeden dat de eigenaar er tevreden over was) vertrouwde hij de Porsche toe aan DP Motorsport. Het was niet de bedoeling om hem te moderniseren, want de eigenaar vroeg om hem de look van een klassieke 911 aan te meten!

Het resultaat valt behoorlijk op… Mocht Porsche ook van de eerste generaties 911 een Speedster gebouwd hebben, die er dan zo hebben uitgezien? We zullen het nooit weten. In elk geval mag u ons uw mening geven over het « patchwork » aan deze 911 !

Advertentie – lees hieronder verder

Zelf op zoek naar een prachtige oldtimer? Die vind je gegarandeerd op www.autoclassic.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon