Oldtimers

Peugeot: officiële restauratiedienst voor oldtimers vanaf 2021

Ter gelegenheid van de 210ste verjaardag van het merk lanceert Peugeot officieel een restauratiedienst voor oude modellen. Zowel aanvragen voor productie- als voor competitiewagens zullen behandeld worden.

David Leclercq David Leclercq | Gepubliceerd op 2 nov. 2020 | Leestijd: 2 min

Net zoals tal van andere fabrikanten lanceert Peugeot een restauratiedienst voor oldtimers. Deze aankondiging kwam er naar aanleiding van de 210ste verjaardag van de Franse fabrikant. Er komt zelfs een nieuwe afdeling aan te pas, gevestigd in Sochaux op de historische site van Peugeot.

Het Peugeot-avontuur

restauration Peugeot

Advertentie – lees hieronder verder

De restauratiewerkplaatsen zijn in het hart van het ‘Musée de l’Aventure Peugeot’ gevestigd. Deze afdeling zal ook echtheidscertificaten afleveren en zelfs een selectie van voertuigen te koop aanbieden. Zulke verkopen zullen online worden georganiseerd, en wel vanaf 2021 eens de nieuwe website-module actief is.

Vanaf 2021 kunnen Peugeot-eigenaars een volledige of gedeeltelijke renovatie boeken. Volgens de eerste informatie is het eerste slot al toegewezen aan een zwarte 205 GTI 1.9. Uiteraard zullen alle benodigde onderdelen beschikbaar zijn, onder andere dankzij 3D-printtechnologie.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon