Concept Cars

Cupra vier eerste verjaardag

Cupra zal op 22 februari – één jaar na de lancering van het nieuwe merk – een conceptversie tonen. Dit nieuwe model geeft een blik op de toekomst van de modellen van dit sportieve merk qua design en technologie.

Geschreven door Belga | 20/02/2019

Op 22 februari zal Cupra zijn eerste verjaardag vieren als volwaardige constructeur. Het ontwikkelingsteam van het Spaanse merk heeft een eigen conceptwagen ontwikkeld en dat is allereerste model dat exclusief voor het merk Cupra werd ontworpen.

“Hij combineert de voordelen van een sportieve wagen met de vormtaal van een SUV”, leggen de Spanjaarden uit. De dynamische concept car krijgt een aantrekkelijk design en een uitstekende afwerkingskwaliteit. Dat zijn belangrijke argumenten in een segment waarin klanten een auto willen die het verschil maakt met de concurrentie.

“Deze concept car is de synthese van alles waar Cupra voor staat. Het is bijzondere auto met een opvallend design dat erg prestatiegericht oogt. Hij getuigt van het enthousiasme waarmee we de volgende generatie Cupra’s willen ontwikkelen”, weet Wayne Griffiths, Cupra-CEO.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook