Mobiliteit

#WeAreMobility: innovatieve mobilteit op het Autosalon van Brussel

FEBIAC, de organisator van het Autosalon van Brussel, gelooft in innovatie als motor van duurzame mobiliteit en heeft daarom het initiatief genomen om voor de eerste keer het salon #WeAreMobility in te richten. Gedurende de laatste 4 dagen van het salon biedt Paleis 10 van Brussels Expo een blik op de jongste ontwikkelingen op het vlak van stadsmobiliteit, micromobiliteit en gecombineerd vervoer.

FEBIAC | Gepubliceerd op 15 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

Innovative mobiliteitsconcepten staan centraal in #WeAreMobility en dus komen er heel wat jonge bedrijven op af. Om deze start-ups, die vaak meer creativiteit dan geld hebben, de wind in de zeilen te geven, wordt een ondersteunende crowdfundingactie ondernomen. Salonbezoekers en sympathisanten van deze bedrijven kunnen zo een duit in het zakje doen om deze bedrijven en hun ideeën te helpen groeien. Dit gebeurt op een specifiek daartoe ontwikkeld crowdfundingplatform van Hello Bank!: https://crowd.hellobank.be/nl/partners/febiac.

FEBIAC zelf levert een zeer substantiële bijdrage. Per bezoeker aan #WeAreMobility wordt 5 euro in een wedstrijdpot gestoken tot het maximumbedrag van 100.000 euro is bereikt. Van de prijzenpot van 100.000 euro wordt 20.000 euro verdeeld onder alle exposanten die hun zelf bepaalde crowdfundingdoelstelling hebben bereikt. De overige 80.000 wordt verdeeld door een vakjury. Die beloont de 4 meest belovende producten of diensten met geldprijzen tussen 10.000 en liefst 35.000 euro.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon