Nieuwe modellen

Nieuwe Audi A7: ultra-modern (+VIDEO)

Audi heeft zopas de tweede generatie van de A7 voorgesteld in het nieuwe designcentrum in Ingolstadt. Hij oogt even modern als de nieuwe A8 en hij werd nog dynamischer dankzij de aflopende daklijn.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 20 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

De eerste generatie – waarvan 200.000 exemplaren werden gebouwd – geeft de fakkel door aan de nieuwe versie die trouw blijft aan de vormtaal. Deze tweede generatie is ook geïnspireerd op de Audi Prologue concept die in 2014 werd getoond. Dat merk je aan het lagere en bredere radiatorrooster. We zien ook een rode band die de achterlichten met elkaar verbindt zoals bij de A8. Achteraan vallen ook de rondere vormen op in combinatie met de schitterende lichtsignatuur.

Het interieur oogt hypermodern met twee aanraakschermen, naast de virtuele cockpit en het head-up display. De lay-out is identiek aan die van de A8 met schermen die lichtjes naar de bestuurder zijn gedraaid en de interface reageert op stembediening. Achteraan wordt de hoofdruimte groter, enkel de allergrootsten moeten hun hoofd nog schuin houden.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze nieuwe Audi A7 Sportback zal midden november 2018 op de markt komen en zal beschikbaar zijn met de 55 TFSI Quattro S tronic voor de prijs van € 71.500.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon