Nieuwe modellen

Update voor de Hyundai i20 (+VIDEO)

De Hyundai i20 wordt opgefrist en heeft voortaan recht op een 7DCT-versnellingsbak met dubbele koppeling. Hoewel de meeste driedeursmodellen in dit segment verdwijnen, blijft Hyundai drie versies aanbieden: de driedeurs “coupé”, de vijfdeurs versie en de “Active” crossover versie.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 26 apr. 2018 | Leestijd: 2 min

Deze compacte en polyvalente Hyundai is inmiddels toe aan zijn tussentijdse facelift. De wagen wordt op de tekentafel gelegd en hij wordt bedacht met het cascade radiatorrooster. Verder wordt de achterkant herzien en er het dak kan ook in een andere kleur worden geleverd.

De Hyundai i20 krijgt bovendien extra uitrusting die in het SmartSense-pakket wordt geïntegreerd. Het gaat om een systeem dat waarschuwt voor een nakende frontale aanrijding, een rijstrookassistent, een assistent die de bestuurder waarschuwt wanneer die te moe wordt en intelligente dagrijlichten. 

Advertentie – lees hieronder verder

De 1.0 l turbomotor levert 100 of 120 pk en wordt voortaan ook met een zeventrapsversnellingsbak met dubbele koppeling geleverd. De 1.2 l motor (75 of 84 pk) en de 1.4 l van 100 pk (beide op benzine) zijn enkel met een manuele transmissie beschikbaar.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon