Nieuwe modellen

Live vanuit Brussel: de goedkoopste auto van het Salon bij Chevrolet

De juiste wagen vinden op het Salon is niet altijd gemakkelijk, zeker als je maar een beperkt budget hebt. Chevrolet stelt de goedkoopste wagen van het hele Salon voor, de stadswagen Spark.

| Gepubliceerd op 20 jan. 2014 | Leestijd: 2 min

De Chevrolet die sprankelt

6.699 euro! Dat is de agressieve prijs van de Chevrolet Spark. Een aanbod dat al sinds 2007 geldt en een traditie geworden is. Na de Matiz eist de Spark nu al jaar na jaar de titel van goedkoopste auto van het Salon op. Dit aanbod is geldig voor de basisafwerking met ABS, stuurbekrachtiging, getinte ramen, stoelen voorin instelbaar op twee assen en isofix-bevestigingspunten.

Maar Chevrolet gaat nog veel verder en belooft stockkortingen op 1.500 voertuigen.

Advertentie – lees hieronder verder

Volledige opruiming

Jammer genoeg zijn die promoties het resultaat van de beslissing van General Motors om een einde te maken aan de commercialisering van Chevrolet zoals wij het nu kennen. GM vindt dat de ondersteuning van haar twee Europese merken, Opel en Chevrolet, contraproductief is. De Amerikaanse groep zal zich voortaan op Opel concentreren.

Het merk benadrukt dat hij gedurende de komende tien jaar zal beantwoorden aan zijn verplichtingen op het vlak van garanties en dienstverlening.

Chevrolet wil wel aanwezig blijven op het Europese vasteland om de liefhebbers van muscle cars tevreden te stellen. De Corvette, en misschien ook de Camaro, zullen verkrijgbaar blijven volgens modaliteiten die nog niet vastgelegd werden.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon