Nieuwe modellen

Maserati Levante Vulcano: voor een beperkte kring

Geschreven door Belga | 24/01/2019

Maserati stelt een ‘limited edition’ van de Levante SUV voor. Van deze Levante Vulcano zullen maar 150 exemplaren worden geproduceerd voor de Europese en Aziatische markten.

De Levante Vulcano ‘Limited Edition’ is beschikbaar met beide twin-turbo V6-motoren, met vermogens van 350 en 430 pk, die zijn ontwikkeld door Maserati Powertrain en worden gebouwd in de fabriek van Ferrari in Maranello.

De exclusieve matte lakkleur ‘Grigio Lava’ onderstreept het sportieve lijnenspel van de SUV van het merk met de drietand  en de exterieuraanblik wordt verder bepaald door de elementen van het Nerissimo-pakket (getinte lichtunits, een grille en logo’s in zwart chroom, raamomlijsting in de kleur hoogglans zwart, portiergrepen in exterieurkleur en gepolijste uitlaatsierdelen). Noteeer ook gelamineerd privacy glass en 21″ Helios lichtmetalen velgen, eveneens afgewerkt met matte lak, en rode remklauwen.

De standaarduitrusting is verder aangevuld met een Bowers & Wilkins premium sound system, het soft close sluitsysteem voor de portieren, parkeersensoren voor en achter en de full-LED Matrix adaptieve koplampen.

De Levante Vulcano Limited Edition’ is nu te bestellen vanaf 113.800 euro voor de 350 pk-versie en 125.150 euro voor de uitvoering met 430 pk.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Maserati Levante nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Maserati Levante Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Maserati Levante met opties en standaarduitrusting

GHIBLI

Maserati

GHIBLI

Vanaf € 73.750

GRANCABRIO

Maserati

GRANCABRIO

Vanaf € 147.890

GRANTURISMO

Maserati

GRANTURISMO

Vanaf € 130.480

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Maserati Levante

Onze partners