Nieuwe modellen

MG ZS: nu ook met benzinemotor

MG is nog maar 3 jaar op de Europese markt, maar koestert al grote ambities. De kleine SUV ZS is nu ook verkrijgbaar met twee nieuwe verbrandingsmotoren, naast de elektrische versie.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 7 sep. 2022 | Leestijd: 2 min

Vanaf oktober aanstaande zal de MG ZS, die bijna 3 jaar geleden uitsluitend in een elektrische versie in Europa aankwam, eveneens leverbaar zijn met twee verbrandingsmotoren: een atmosferische 1,5-liter viercilinder met 106 pk en 141 Nm en een 1.0 T-GDI driecilinderturbo met 111 pk en 160 Nm. Beide zijn gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en de tweede kan ook geleverd worden met een 6-trapsautomaat.

Twee uitrustingsniveaus

MG ZS 1 - version moteur thermique

Advertentie – lees hieronder verder

De thermische MG ZS zal verkrijgbaar zijn in twee uitrustingsniveaus: Comfort en Luxury. De eerste heeft standaard airconditioning, een digitaal touchscreen met Apple CarPlay, Bluetooth en Android Auto. De krachtigste motorisatie heeft eveneens recht op een keyless entry systeem en een startknop. Het luxemodel is verder uitgerust met een 360° parkeercamera, een navigatiesysteem, een digitale cockpit, stoelverwarming en een kunstlederen interieurbekleding. Het panoramische schuifdak zal ook worden aangeboden op de handgeschakelde 1.0 TGDi motor.

Zachte prijs

MG ZS 1 - version moteur thermique

Sinds zijn terugkeer naar Europa en zijn overgang naar de Chinese vlag (SAIC-groep) doet MG het goed dankzij een voordelige prijs-prestatieverhouding. Met de thermische ZS wijkt de fabrikant niet af van deze regel, omdat hij beschikbaar is vanaf 18.485 € in versie de 1.5-motor. De Luxury afwerking wordt voor € 2.000 meer verkocht, terwijl de ZS 1.0 T-GDI alleen bestaat in deze topversie (€ 21.985). Als kers op de taart krijgt de ZS 7 jaar garantie of 150.000 km.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon