Nieuwe modellen

Nieuwe Lancia Ypsilon komt eraan

De vijfde generatie van de Lancia Ypsilon staat in de startblokken en zal te zien zijn op het salon van Frankfurt. In afwachting is de wagen dit weekend al in avant-première te zien bij de Belgische dealers!

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 9 sep. 2015 | Leestijd: 2 min

 
De Lancia Ypsilon viert dit jaar ook zijn dertigste verjaardag. De vijfde generatie van deze kleine en elegante stadswagen zal eerstdaags bij de Belgische dealers aankomen. Tijdens het weekend van 12 en 13 september wordt hij bij de Belgische en Luxemburgse dealers in avant-première getoond. De wagen wordt ook meteen gecommercialiseerd.

Met een lengte van 3,84 m blijft deze Lancia erg compact. Hij moet er wel een stuk hedendaagser uitzien, al bestaan er vandaag slechts enkele teasers. De wagen is immers nog niet officieel voorgesteld.

Advertentie – lees hieronder verder

We noteren voortaan drie uitrustingsniveaus en vier motorisaties die allen aan de euro 6 emissienorm voldoen. Het gaat om twee benzinemotoren, een 1.2 l van 69 pk en een 0.9 TwinAir, goed voor 85 pk. Dieselklanten worden bediend met een 1.3 l van 95 pk. Tot slot is er ook een CNG turbo 0.9 l van 80 pk die slechts 86 gram CO2/km uitstoot.

Bent u benieuwd om dit chique stadswagentje te ontdekken ?

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon