Nieuwe modellen

Nieuwe Peugeot 5008: De gedroomde reisgezel

De naam blijft, maar het concept is totaal onuitgegeven. De nieuwe Peugeot 5008 is op en top een SUV, maar biedt de functionaliteit en de modulariteit die normaal aan monovolumes blijft voorbehouden.

| Gepubliceerd op 9 dec. 2016 | Leestijd: 3 min

Met de nieuwe Peugeot 5008, betreedt de SUV een nieuwe dimensie. Ondanks zijn beperkte buitenafmetingen (4,64 m lang, of 19 cm meer dan de nieuwe SUV 3008), biedt hij een verbluffende functionaliteit en pakt uit met de grootste koffer in zijn klasse (780 dm³ tot 1.060 liter).

7 Plaatsen

Advertentie – lees hieronder verder

De Peugeot 5008 SUV innoveert op de markt met een onuitgegeven interieuropstelling: drie afzonderlijke, verschuifbare stoelen met een instelbare rugleuning op de tweede rij en twee afzonderlijke bijkomende stoelen op de derde rij (optie). Ze zijn allemaal opklapbaar, en die van de derde rij kunnen uit het voertuig genomen worden. Kers op de taart: de stoel van de passagier vooraan kan neergeklapt worden (vanaf het niveau Allure) en laat zo toe voorwerpen tot 3,20 meter te vervoeren!

i-Cockpit

Net als zijn kleine broer, de nieuwe 3008, geniet ook de nieuwe 5008 van de recentste evolutie van de Peugeot i-Cockpit®. Een bijzonder vernieuwend concept gekenmerkt door een compact stuur, een groot capacitief 8-duims aanraakscherm (vanaf het niveau Active) en een spectaculair head-up display dat volledig gepersonaliseerd kan worden. Als een gedroomde reisgezel toont de grote SUV van Peugeot zich zowel stil als comfortabel, met onder meer massagestoelen (optioneel naargelang de versies), een groot panoramisch open dak (optioneel naargelang de versies), maar ook een doorgedreven connectiviteit dankzij de Mirror Screenfunctie (standaard vanaf het niveau Allure).

In alle sereniteit

De nieuwe 5008 is uitgerust met de recentste motorisaties die aan de Euro 6 emissienormen voldoen (vanaf 105 g CO2/km op diesel, en 117 g CO2/km op benzine). Hij beschikt ook over een uitgebreid arsenaal veiligheidsitems, met onder meer, standaard of optioneel (naargelang de versies), een automatische noodremfunctie, verkeersbordherkenning, dodehoekbewaking of rijstrookbewaking. Zo kan u in alle sereniteit de weg op.

Klik hier om alle nieuwtjes over de nieuwe SUV Peugeot 5008 in uw mailbox te ontvangen! 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon