Nieuwe modellen

Nu al softwareproblemen met de VW ID.3?

Geschreven door Nicolas Joannès | 29/01/2020

De Volkswagen ID.3 zal later geleverd worden dan gepland. Een softwareprobleem zou de Volkswagen-reus dwingen om de boel uit te stellen.

Eind december berichtten verschillende media over technische problemen die het op de markt brengen van de ID.3, waarvan de productie in november van start ging, vertraagden. Duizenden auto’s zouden in een parkeergarage wachten op een software-update. Volgens het tijdschrift “Manager Magazin” heeft VW een enorme achterstand opgelopen en is het bedrijf van plan om pas in mei 2020 met de leveringen te starten. In Engeland vertelde Volkswagen een toekomstige klant zelfs dat hij pas in het voorjaar van 2021 de specificaties van zijn ID.3 zou kunnen kiezen…

ID.3

Cet été en Belgique

“Het implementeren van een nieuwe, krachtige elektronische en software-architectuur is een uitdaging die kan leiden tot moeilijkheden of vertragingen, die we momenteel aanpakken”, vertelde een VW-woordvoerder aan Automotive News Europe. In België worden de eerste exemplaren tegen het einde van de zomer verwacht. Volkswagen streeft ernaar om dit jaar 100.000 elektrische auto’s te bouwen, wat moet helpen om aan de Europese CO2-normen te voldoen.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Volkswagen nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Volkswagen Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Volkswagen met opties en standaarduitrusting

ARTEON

Volkswagen

ARTEON

Vanaf € 42.710

CADDY

Volkswagen

CADDY

Vanaf € 19.730

E-UP!

Volkswagen

E-UP!

Vanaf € 22.950

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Volkswagen

Onze partners