Nieuwe modellen

TOP 5 hybrides met het grootste elektrische rijbereik

Moderne plug-in hybrides geraken alsmaar verder, ook al zit er geen druppel brandstof in de tank. Dit is de top 5 van dit moment…

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 18/09/2019 | Leestijd: 1 min

5. Seat Tarraco PHEV

Seat

Advertentie – lees hieronder verder

De eerste plug-in hybride van Seat heeft een grote batterijcapaciteit. Met 13 kWh kan deze SUV “meer dan 50 km” afleggen volgens de WLTP-cyclus, zonder dat hij moet worden opgeladen of overgeschakelen op benzine. Uiteindelijk zullen ook zijn neven Skoda Kodiaq en Volkswagen Tiguan met deze technologie worden uitgerust.

4. Volkswagen Passat GTE facelift

GTE

De Volkswagen Passat GTE werd onlangs bijgewerkt. Zijn gecombineerd vermogen ligt voortaan boven 200 pk en zijn accucapaciteit is aanzienlijk toegenomen van 9,9 kWh tot 13 kWh. Dit maakt het mogelijk om een elektrisch bereik van 56 km te claimen (gelijk aan 70 km in de NEDC-cyclus).

3. Mercedes A250e

A250e

De A-Klasse is nu verkrijgbaar als plug-in hybride met een gecombineerd vermogen van 218 pk. Dankzij zijn grote 15,6 kWh batterij gaat hij prat op een bereik van 69 km volgens de WLTP-cyclus (77 km volgens NEDC).

2. BMW X5 xDrive 45e

X5

De nieuwe generatie BMW X5 plug-in hybride heeft grote vooruitgang geboekt. Zijn elektrische actieradius bedraagt voortaan 80 km volgens de NEDC-cyclus, meer dan het dubbele van het vorige cijfer (31 km).

1. Mercedes GLE 350de

Merc

Deze grote Mercedes SUV is de enige van deze top 5 die een elektrische motor met een dieselcentrale combineert. Zijn grote 31,2 kWh-accu belooft een elektrische autonomie tot 99 km (WLTP!).

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie