Nieuwe modellen

Ultra zuinige Audi Q7

Vanaf oktober zal de zuinigste Q7 bij de Belgische Audi-dealers staan. De Q7 Ultra 3.0 TDI versie van deze imposante SUV vult het gamma verder aan. Er was al een dieselversie met 272 pk en een benzinevariant met 333 pk.

Stéphane Lémeret Stéphane Lémeret | Gepubliceerd op 11 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

Onder de motorkap van de Q7 Ultra lepelt Audi een V6 TDI motor. Het vermogen van die zescilinder bedraagt 218 pk. Voor ons land is er ook een fiscaal interessantere versie waarbij het vermogen wordt beperkt tot 211 pk. Ondanks deze aanpassing verliest de wagen niet aan punch omdat de koppelwaarden (500 Nm tussen 1.250 en 3.000 opm) gelijk blijven. Ook de prestaties zijn keurig want deze V6 TDI laat de ruim 2 ton zware Q7 in amper 7,1 seconden naar 100 km/u spurten. De topsnelheid bedraagt 216 km/u. Ook de verbruikswaarden zijn uitstekend. De Q7 kan een normverbruik van amper 5,5 l/100 km voorleggen en de CO2-afgifte bedraagt 144 g CO2/km.

Deze nieuwe basisversie wordt voorzien van een airco met ionisator, de vooruitrusting voor een Audi Smartphone Interface, vooruitrusting voor tablets met het Audi rear set entertainment, Audi Connect emergency call & service en diverse motieven voor de aluminium velgen. De basisprijs van deze Q7 ligt uiteraard lager. Je betaalt de wagen inclusief BTW 56.900 euro.

Advertentie – lees hieronder verder

Heeft u interesse voor deze Audi Q7 Ultra ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon