Nieuwe modellen

Wat we al weten over de nieuwe Renault Kangoo

Aan de carrière van de huidige generatie Kangoo leek geen einde te komen, want de guitige Renault vervoert sinds 2007 een pak gezinnen en heel wat professionals, maar nu is het dus zover…

Belga | Gepubliceerd op 18 nov. 2020 | Leestijd: 2 min

Inmiddels zijn de vernieuwde modellen van de Citroën Berlingo, de Peugeot Rifter en de Opel Combo al goed ingeburgerd, terwijl de gloednieuwe VW Caddy (V) eind 2020 aan zijn carrière begint. De nieuwe Renault Kangoo, die nog steeds in Maubeuge wordt gebouwd, heeft een heel ander uiterlijk waardoor hij veel moderner oogt maar ook door het Easy Side Access systeem kan hij innoveren.

De zijdelingse toegang tot de ultralichte laadruimte wordt ergonomischer omdat er geen centrale deurstijl meer is. Zo heeft de gebruiker wanneer hij de rechter schuifdeur en de passagiersdeur opent, een laadopening van ruim 1,40 m breed. Dit is niet alleen handig om passagiers te laten in- en uitstappen, het is even interessant om grote objecten in de laadruimte te laden. Daarnaast Renault belooft een doorgedreven modulair interieur. Op details hierover is het nog even wachten want de constructeur onthult vooralsnog geen foto’s van de binnenkant. We weten al wel dat Kangoo in twee koetswerklengtes beschikbaar zal zijn. De gewone Kangoo zal een nuttig laadvolume bieden van 3,3 tot 3,9 m³ en in de Kangoo Maxi kan je van 4,2 tot 4,9 m³ laden.

Advertentie – lees hieronder verder

Het motoraanbod omvat benzine-, diesel- en elektromotoren en naast de versie voor personenvervoer zoals op de bijgevoegde foto, zal er uiteraard ook een bestelwagenversie volgen die ‘Renault Express’ wordt gedoopt.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon