Nieuwe technologie

Deze motor krijgt een Maserati V8-motor en vier wielen

Enkele maanden geleden toonde de kleine Franse constructeur Lazareth de geweldige  LM 847. Het was een rijdend object dat er een beetje uitzag als een motor. Het was echter voorzien van vier wielen en werd aangedreven door een 4,7 liter grote Maserati-motor met 470pk. Vandaag rijdt het gevaarte!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 13 sep. 2016 | Leestijd: 2 min

Deze Lazareth LM 847 leent zijn motor bij de Maserati GranTurismo net zoals de onwaarschijnlijke Tomahawk dat deed met de V10 van de Dodge Viper in 2003. Ondanks die motorisatie ziet de LM 847 eruit als een motor. Hij is gebouwd met vier wielen die onafhankelijk van elkaar kunnen inveren in bochten.

Om dit 400 kg zware beest te doen stoppen, monteert men twee dubbele remschijven op de vooras (remzadel met 8 zuigers) en de achteras (remzadel met 4 zuigers). Het meest ongelooflijke is dat de motorfiets ook echt kan rijden zoals u zelf kan zien in deze video. Toegegeven, de piloot haalt lang niet alles uit de kast maar dat kunnen we hem niet kwalijk nemen omwille van de zeldzaamheid en het motorpotentieel van dit monster.

Advertentie – lees hieronder verder

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon