Spionfoto's

Scoop: Citroën Berlingo en Peugeot Partner

Begin volgend jaar worden de Citroën Berlingo en Peugeot Partner vernieuwd. Onze fotografen verrasten de Franse tweeling tijdens een recente testsessie waarbij de laatste afstellingen werden gedaan aan deze modellen. 

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 29 nov. 2017 | Leestijd: 2 min

Hoewel de Berlingo en de Partner nog steeds zwaar gecamoufleerd zijn, zien we nu al duidelijk verschillen op vlak van design. De Citroën wordt uitgerust met tweedelige koplampen, terwijl de Peugeot gebruik maakt van lichtunits uit één stuk. Het spreekt voor zich dat de rest van de wagen universeel zal zijn voor beide modellen. Ook de look en de proporties zullen vergelijkbaar zijn met het actuele model. 

We krijgen voor het eerst ook het interieur te zien. De meer rechthoekige wijzerplaten op het dashboard springen meteen in het oog, net als het centrale display in de vorm van een tablet en een stuur dat onderaan werd afgeplat.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap komt de gloednieuwe 1.5l BlueHDI diesel en de 1.2l PureTech benzinemotor. De Fransen voorzien ook een bijkomende kloon in de familie, want deze basis zal ook gebruikt worden voor de nieuwe Opel Combo, nu Opel deel uitmaakt van PSA.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon