Spionfoto's

Scoop: Ford Focus berline in originele camouflage

Onze fotografen kregen een Ford Focus met een bijzondere camouflage voor de lens. In plaats van de traditionele, zwarte psychedelische motieven, koos Ford voor een grote tekening om het koetswerk van zijn toekomstige, kleine berline te verhullen.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 22 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Op deze camouflage zien we een stripverhaal dat gedetailleerd een gesprek tussen een man een vrouw weergeeft waarin een geheim wordt verklapt. Ford wou zich daarmee onderscheiden van de talrijke andere prototypes die onze gespecialiseerde fotografen regelmatig weten te spotten. Mocht er enige twijfel zijn, de slogan « Time to focus » bevestigt dat het hier wel degelijk om een Focus gaat. Deze slogan werd reeds gebruikt op de prototypes van de 5-deurs versie.

Zoals verwacht lijken de achterlichten sterk op die van de Focus die vorige maand bij het draaien van een film werd verrast. Ook de hele voorpartij is logisch gezien identiek. Normaal wordt de vierde generatie van de Focus volgende maand voorgesteld en deze berline variant iets later op het jaar.

Advertentie – lees hieronder verder

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon