Tuning

5 extravagante creaties van een gekke tuner

Mansory is sinds 1989 in Duitsland gevestigd. Deze tuner staat bekend om zijn uitzonderlijke, zeg maar spraakmakende creaties. Hier zijn 5 recente voorbeelden van wat het bedrijf zoal te bieden heeft…

Geschreven door Maxime Hérion | 24/03/2020

1. Mansory Cabrera

Mansory Cabrera

De Cabrera (beperkt tot 3 exemplaren) kwam er om de 30ste verjaardag van Mansory te vieren en is gebaseerd op de Lamborghini Aventador SVJ. Zijn LED-koplampen zijn van de tuner zelf. Dit monster werd ook opgedreven, tot 810 pk en 780 Nm om precies te zijn.

Advertentie

2. Mansory Cullinan Coastline

Mansory Cullinan Coastline

Deze opvallende verschijning is gebaseerd op de Rolls-Royce Cullinan SUV en is een waar voorbeeld van hoe het voor velen niet moet. Die bodykit! Dat interieur!

3. Mansory Model S

Mansory Model S

Toen Mansory deze Tesla Model S onder handen nam, was de firma in een minder exentrieke bui. Er wordt beweerd dat hun exemplaar lichter is dankzij het gebruik van carbonelementen, maar we vragen ons af waarom ze dan die immense 22-duimsvelgen hebben gemonteerd… Niet echt bevorderlijk voor de prestaties!

4. Mansory Stallone 812

Mansory Stallone 812

Voor F&F-fans met heel veel geld die het Japanse spul maar niets vinden. Op een racecircuit zou hij allerminst misstaan en met zijn naam kan je volop uitpakken.

5. Mansory Star Trooper Pick-up edition

Mansory Storm Trooper Phillip Plein

In samenwerking met modeontwerper Philipp Plein is Mansory opnieuw uit de bol gegaan door deze 4×4 op basis van een Mercedes G 63 AMG te creëren. Let op de camouflage, de 24-inch wielen en de rode verlichting. En oh ja, deze geweldenaar produceert 850 pk en 1.000 Nm. Hij kost weliswaar meer dan een half miljoen euro…

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook