Tuning

Ares bouwt “moderne” Porsche 964 Turbo

De Italiaanse firma Ares heeft zojuist een “restomod” op basis van de Porsche 964 Turbo voorgesteld. Met deze bij de tijd gebrachte klassieker zouden we maar al te graag zelf het asfalt op willen.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 20/01/2021 | Leestijd: 2 min

Ares is eigendom van Dany Bahar, een voormalige Lotus-baas. Dat de man een autofreak is, spreekt bijna voor zich en dat zie je ook aan de laatste creatie van zijn bedrijf: deze Porsche 964 Turbo met moderne trekjes.

Ducktail

De Fusch-wielen en de zogenaamde ‘ducktail’ op de achterklep passen wonderbaarlijk mooi bij deze Porsche. Bovendien werd zijn geblazen 3,6-liter boxermotor onder handen genomen om 425 pk te kunnen ontwikkelen. We gaan ervan uit dat ook de remmen en de ophanging een verjongingskuur hebben gekregen om al die paarden onder controle te kunnen houden.

Advertentie – lees hieronder verder

Het interieur dan? Dat werd gespekt met hoogwaardige materialen, maar ook met nieuwe instrumenten en met een modern infotainmentsysteem van Porsche. Wie zo’n exemplaar wil kopen, lijkt pech te hebben want naar verluidt is dit een voor een veeleisende verzamelaar op maat gemaakt model.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie