Tuning

Mansory verwijdert 2 deuren van de Lamborghini Urus

De Mansory Venatus Coupé Evo C, gebouwd in slechts 8 exemplaren, is gewoon een compleet gestoorde 3-deurs versie van de Lamborghini Urus.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 16 jan. 2023 | Leestijd: 2 min

Ook al zijn we ondertussen gewend aan zijn gekke creaties, we moeten toegeven dat Mansory er altijd in slaagt ons te verrassen. Mansory is al enige tijd geïnteresseerd in de Lamborghini Urus SUV en heeft er verschillende versies van ontwikkeld. Na de 900pk versie met een zeer flitsend uiterlijk, is hier… de coupé!

Mansory venatus coupe arriere

Advertentie – lees hieronder verder

Grote klus

Deze Urus heet de Venatus Coupé Evo C en is ontdaan van zijn achterdeuren. Deze aanpassing vereist veel werk omdat de B-stijlen nu 20 cm naar achteren zijn geplaatst, wat onder andere een verlenging van de voorportieren vereist. Het resultaat had echt een lust voor het oog kunnen zijn als Mansory het daarbij had gelaten. Helaas is de carrosserie van de Lamborghini overvloedig vergroot en voorzien van talrijke koolstofelementen, wat het geheel zwaarder maakt.

Mansory venatus coupe habitacle

Massavernietigingswapen

Het interieur is ook aangepast met speciaal leder en inzetstukken, en opklapbare voorstoelen om de toegang tot de achterbank te vergemakkelijken. De Mansory Venatus Coupe Evo C is gebouwd volgens de specificaties van de klant en staat op enorme 24-inch wielen. De 4.0 liter V8-motor heeft een vermogen van 900 pk en 1100 Nm, waarmee hij in 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert en een topsnelheid van 329 km/u haalt!

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon