Tuning

Opvallende accessoires voor de nieuwe BMW M3 en M4

De presentatie van de nieuwe BMW M3 en M4 is alles behalve onopgemerkt voorbijgegaan. Daar zit het controversiële design natuurlijk voor iets tussen. Om die aandacht niet te doen verslappen, wordt meteen een reeks opvallende accessoires voor deze krachtpatsers voorgesteld. Om de aandacht af te leiden van de gigantische ‘nieren’, zeg maar konijnentanden?

Geschreven door Joris Bosseloo | 29/09/2020

Voor klanten die het ontwerp van de nieuwe M3 en M4 te doordeweeks vinden (als zulke mensen al bestaan…), heeft BMW een hele hoop extra’s van M Performance in de aanbieding. De opvallendste is ongetwijfeld het kwartet titanium uitlaatpijpen dat je hieronder ziet. Uit die dempers ontsnapt meer lawaai dan uit de standaard geleverde exemplaren en bovendien halen ze 5 kg van het totaalgewicht af.

M3 M Performance exhaust

Advertentie

De catalogus bevat voorts een pak aerodynamische verbeteringen, een verlaagde ophanging en grote wielen (tot 21″) in verschillende kleuren. Uiteraard wordt het interieur niet vergeten, met tal van carbon inserts, verlichte dorpels en elementen van leder en Alcantara.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook