Tuning

Range Rover Brabus 600: primeur in schoonheid

Brabus pakt de Range Rover V8 aan en maakt deze kolos nog indrukwekkender met een getunede motor en een relatief discrete koetswerkkit.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 23 aug. 2023 | Leestijd: 2 min

Na Mercedes, Porsche en Rolls-Royce richt Brabus zijn aandacht nu op de Range Rover. Met de Range Rover 600 neemt de Duitse tuner de Britse 4×4 onder handen met een breed scala aan modificaties voor de P530-versie met V8-motor. Het werk is duidelijk zichtbaar aan de buitenkant, met een koetswerkkit die de Range agressiever maakt. De luchtinlaten zijn verbreed, de bumpers werden aangepast, hier en daar zijn onderdelen uit koolstofvezel toegevoegd en boven de achterklep prijkt nu een spoiler.

Brabus 600 arriere

Advertentie – lees hieronder verder

600 pk

Uiteraard biedt Brabus een ruime keuze aan velgen met 23 en 24 duim en een ophanging die het koetswerk 20 mm lager bij de grond legt. Dankzij een ander motormanagement stijgt het vermogen in de Range Rover Brabus 600 van de oorspronkelijke 530 pk naar 600 pk, waardoor hij in 4,4 seconden van 0 naar 100 km kan accelereren (4,6 seconden in de lange versie). Een speciale uitlaat met vier pijpen brengt de V8 volledig tot uiting.

Brabus 600 habitacle

Ook vanbinnen

Wie het luxueuze interieur van de Range Rover toch nog onvoldoende vindt voor zijn smaak, kan bij Brabus terecht om het interieur een grondige opknapbeurt te geven met uitzonderlijk hoogwaardig leder en een bijna oneindig kleurenpalet. Het is ook mogelijk om te kiezen voor aluminium pedalen of bescherming van de deuropeningen waarin de B van Brabus gegraveerd staat.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon