Tuning

Volkswagen ID.Buzz verandert in Mystery Machine

Popcultuurfans zullen er dol op zijn: dankzij een koetswerkcover is deze Volkswagen ID.Buzz omgetoverd tot de Mystery Machine, het beroemde busje van Scooby-Doo.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 7 okt. 2023 | Leestijd: 2 min

Concept Motorsport, een bedrijf uit Indonesië, staat in de schijnwerpers met een project dat wel erg cool is. Het heeft een koetswerkcover ontworpen om een Volkswagen ID.Buzz om te toveren tot de Mystery Machine, het busje van Scooby-Doo. Het vinyl, geproduceerd door Tech Wrap, brengt ons terug naar onze kindertijd, naar de wereld van de tekenfilm die we allemaal in het weekend op tv bekeken.

ID Buzz arriere

Advertentie – lees hieronder verder

Verbeterde ophanging

Om de ID.Buzz nog stijlvoller te maken, heeft Concept Motorsport hem uitgerust met KV V3-schokdempers waarmee de rijhoogte aangepast kan worden. De veren zijn ook steviger afgesteld. Dankzij deze aanpassingen heeft het elektrische busje van Volkswagen een betere wegligging en voelt hij zich meer op zijn gemak op bochtige wegen.

ID Buzz amortisseurs

Busje voor hippies

De animatieserie Scooby-Doo werd gecreëerd in 1969 op het hoogtepunt van het hippietijdperk, wat de aanwezigheid van een kleurrijk, fleurig busje verklaart. Een heel ander tijdperk dus dan de elektrische transitie die we nu beleven, waarbij een Volkswagen ID.Buzz in zijn basisversie al 68.607 euro kost…

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon