Actualiteit

Coyote eindelijk beschikbaar met Android Auto

Geschreven door Nicolas Joannès | 21/06/2021

Gebruikers van de bekende app Coyote op Android-smartphones krijgen deze eindelijk op het centrale display van hun auto te zien.

Voor iPhone-gebruikers is het al maanden mogelijk om de weergave van de Coyote-applicatie uit te breiden naar het scherm van hun Apple CarPlaycompatibele wagen. Dat wil zeggen dat zij al een tijdje hun centale display kunnen inzetten om de realtime-waarschuwingen (flitspalen en andere) van de 5 miljoen leden van de Coyote-gemeenschap te zien.

Vanaf nu is dit ook mogelijk voor bezitters van een Android-smartphone, van wie 56% aangaf geïnteresseerd te zijn in het gebruik van de “rijassistentiedienst” vanaf het scherm van hun auto. De voordelen van deze functie zijn voortaan dus beschikbaar voor alle eigenaars van voertuigen die CarPlay of Android Auto ondersteunen.

10,99 euro/maand

Toegang tot de app op Android Auto is gratis tot 15 juli 2021. Daarna zal een abonnement op (Extend-formule) nodig zijn voor de prijs van 10,99 euro per maand. Voor elk nieuw abonnement op de app biedt Coyote een gratis proefperiode van een maand.

Lees ook: 

Lees ook: 

Lees ook: 

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's