Buzz

Deze motorhome kost 8 miljoen dollar… zonder de Bugatti

Wie zei er ook alweer dat een kampeervakantie eenvoudig was? Sommigen zien het toch iets anders. Zoals de eigenaar van deze enorme motorhome ter waarde van $ 8 miljoen, waarin je ook een Bugatti Chiron kan meenemen om ter plaatse wat te cruisen.

David Leclercq David Leclercq | Gepubliceerd op 18 sep. 2021 | Leestijd: 2 min

Op vakantie gaan is vaak een moment van diepe reflectie. We evalueren de mogelijkheden, onze behoeften, de opportuniteiten, allemaal volgens ons budget: iets huren, kamperen, trekking, enz. Maar natuurlijk hebben niet alle mensen dezelfde gedachten, zelf kampeerliefhebbers koesteren soms heel extravagante dromen.

Vanaf 2,4 miljoen dollar

Vaak wordt gezegd dat de welgestelde kampeerder in een motorhome reist. Dit exemplaar is echter het absolute neusje van de zalm: de Volkner Mobil Performance S is een ultra-luxueuze motorhome bestemd voor miljonairs.

Advertentie – lees hieronder verder

Volkner Performance S

Het model is verkrijgbaar in verschillende versies, die steeds volledig personaliseerbaar zijn. Wat dacht je van dit exemplaar? Uiteraard is de garage met het uitschuifbare platform het belangrijkste verkoopargument van de Volkner Mobil Performance S. Dit is echter wel een optie die de basisprijs van $ 2,4 miljoen van het voertuig nog verder aandikt.

Met garage

Deze optionele “garage” is echter de moeite waard, omdat ze wordt gecombineerd met een volledig uitgeruste master suite met een badkamer (douche), een 2 kW zonnepaneel, een gasgenerator om de batterij op te laden wanneer de zon niet (meer) schijnt, een espressomachine en een Burmester-geluidsinstallatie ter waarde van $ 355.000.

Volkner Performance S inside

Kortom, aan de basisprijs van $2,4 miljoen moet in dit geval nog een kleine $5,3 miljoen toegevoegd worden. Wie doet beter?

Weinig mensen op aarde kunnen zich een motorhome van $ 7,7 miljoen veroorloven. Zeker met de Bugatti is hij echt origineel. Alleen is die laatste niet in de prijs inbegrepen. Hij moet nog apart besteld worden. En wat zijn jullie vakantieplannen trouwens?

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie