Buzz

Een auto gaat op zijn kant in de carwash

Een 77-jarige bestuurder van een Toyota Camry wilde met zijn auto door de carwash in de stad Colmar, in Pennsylvania (VS). Dat ging helaas niet helemaal zoals gepland!

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 15/01/2023 | Leestijd: 1 min

Dit ongelooflijke ongeluk werd volledig gefilmd door de bewakingscamera’s van een automatische carwash in de stad Colmar, in Pennsylvania (VS). Een 77-jarige man komt er aan in een Toyota Camry. Hij hangt half uit de auto om een muntje in te brengen, zodat de automatische slagboom van de installatie wordt geopend. Maar op dit moment drukt de man onvrijwillig op het gaspedaal waarop de wagen op hol slaat en de carwash binnenraast.

Accident Toyota carwash 2

Advertentie – lees hieronder verder

Dat gebeurt met de deur van de Toyota nog steeds open en de linkervoet van de bestuurder buiten de auto. Het voertuig krijgt steeds meer snelheid op en vliegt de carwashtunnel in. Daar raakt het een deel van de installatie en beëindigt zijn dolle rit op zijn zijkant. De brandweer deed er nadien een uur over om de geschrokken bestuurder te bevrijden, maar gelukkig was hij niet ernstig gewond. De wasstraat werd daarop voor een enige tijd gesloten om de nodige reparaties uit te voeren.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie