Buzz

Greta Thunberg tikt een oud-bokser KO

De Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg heeft eens te meer aangetoond dat ze niet op haar mondje is gevallen, getuige haar reactie op een tweet van een voormalige bokser die influencer werd.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 29 dec. 2022 | Leestijd: 4 min

Andrew Tate is een voormalige Amerikaanse kickbokser die influencer is geworden op de sociale netwerken. De laatste jaren staat de man bekend om zijn voorliefde voor provocaties met zijn seksistische publicaties. Niet tevreden met het feit dat hij meerdere keren van sommige media is verbannen, trekt Tate verder van leer, zoals blijkt uit zijn laatste tweet gericht aan milieuactiviste Greta Thunberg. Daarin zei de Amerikaan: Hallo Greta. Ik heb 33 auto’s. Mijn Bugatti heeft een 8 liter-motor. Mijn twee Ferrari 812 Competizione hebben een 6.5l V12. Dit is nog maar het begin. Geef me alsjeblieft je e-mailadres zo, dan ik kan je de volledige lijst van mijn verzameling auto’s en hun respectieve enorme emissies toesturen om je lekker op te winden.”

En “baf”!

In plaats van afgeschrikt te zijn, toonde Thunberg aan dat ze humor heeft door heel assertief te reageren … met een echte uppercut: Ja, bedankt voor deze toelichting. Stuur me maar een e-mail naar smalldickenergy@getalife.com“. Het is niet duidelijk hoe Tate aankeek tegen deze vernietigende reactie die de Zweedse dame wel meteen heel wat sympathieker maakt.

Advertentie – lees hieronder verder

Greta Thunberg

 

@GretaThunberg

 

yes, please do enlighten me. email me at smalldickenergy@getalife.com

Andrew Tate

@Cobratate

 

Hello @GretaThunberg

I have 33 cars.

My Bugatti has a w16 8.0L quad turbo.

My TWO Ferrari 812 competizione have 6.5L v12s.

This is just the start.

Please provide your email address so I can send a complete list of my car collection and their respective enormous emissions.

2.5 m

11:07 AM · Dec 28, 2022

 

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie