Buzz

Shoppers woedend: Tesla blokkeert parking 3 uur (!) lang

Een Tesla-bestuurder heeft onlangs serieus veel mensen woedend gemaakt in de ondergrondse parking van een Londens winkelcentrum. De batterij van zijn elektrische auto was namelijk helemaal leeg, waardoor hij geen centimeter meer vooruit kon. Hij belemmerde hierdoor de doorgang van andere wagens.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 8 nov. 2021 | Leestijd: 2 min

De feiten vonden omstreeks 6 uur ‘s avonds plaats in het Westfield Shopping Centre in Londen. Maar liefst drie uur lang (!) was er sprake van een waar verkeersinfarct, met een steeds langer wordende rij wachtenden als gevolg. Zij konden letterlijk geen kant meer uit.

Perfect, een Tesla met een lege batterij die de oprit van een vijf verdiepingen tellende parkeergarage in Westfield blokkeert. Dit is al zeker drie uur gaande

Advertentie – lees hieronder verder

Dat de chauffeur de autonomie van zijn Tesla niet goed had ingeschat, werd hem niet vergeven op sociale media, onder andere omdat de parking in kwestie voldoende snelladers zou bevatten en omdat Tesla’s erom bekendstaan over een grote autonomie te beschikken (zo’n 580 km volgens de fabrikant).

Tesla-support

Er werd nog geprobeerd om de wagen te verplaatsen zodat andere auto’s erlangs konden rijden, maar dat mislukte. Uiteindelijk werd volgens de website MyLondon een supportteam van Tesla ter plaatse gehaald om de Model S te ‘depanneren’.

Tesla Model S Westfield

Beelden: Reddit

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon