Buzz

Stuurfoutje met een auto van 6 miljoen dollar

Wanneer je een mooie auto hebt, is het ook aangewezen dat je weet hoe je ermee moet rijden. Deze eigenaar van een Bugatti Divo kan ervan meespreken. Hij zou er waarschijnlijk goed aan doen om een paar rijlessen te volgen, want hij ramde een Mercedes CLS op straat.

David Leclercq David Leclercq | Gepubliceerd op 15/09/2021 | Leestijd: 1 min

Ken je de Bugatti Divo? Dit is deze hypercar waarvan slechts 40 exemplaren zijn geproduceerd (2020-2021), ieder met een basisprijs van€ 5 miljoen zonder opties, die bij de lancering al opliep tot $ 5,8 miljoen.

Bugatti Divo

Advertentie – lees hieronder verder

Voor deze prijs kunnen we ons enige voorzorgsmaatregelen voorstellen bij het verplaatsen van deze bolide op de openbare weg. Toch volgde deze Divo-eigenaar duidelijk niet de meest elementaire regels en ramde hij tijdens een parkeermanoeuvre vol een Mercedes CLS met zijn achterbumper.

In het openbaar

Deze rijfout had onopgemerkt kunnen blijven als het incident niet had plaatsgevonden voor het Westin Paris hotel, op de beroemde Place Vendôme met natuurlijk veel mensen in de buurt.

Zoals de beelden tonen had de bestuurder van de Divo alle nodige ruimte, maar reed hij veel te heftig achteruit en ramde hij met de bumper van de Divo het exemplaar van de Mercedes CLS, die er net achter geparkeerd stond. De bestuurder besefte zijn fout niet eens en het was een hotelmedewerker die hem uiteindelijk attent maakte op de aanrijding. Deze modelmedewerker hielp de bestuurder van de Divo vervolgens om zijn hypercar correct te parkeren.

Het is niet duidelijk of de schade groot is, maar we vermoeden dat voor de onderdelen gemaakt van koolstof, de reparatiekosten zeer hoog zullen uitvallen. Een ferme klapper dus, die echter nog veel duurder had kunnen uitvallen als de man ook de 918 Spyder net voor hem had geramd.

Screenshot + video: OnBoardF56 / Youtube

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie