Buzz

Supercars influencer Andrew Tate in beslag genomen

Andrew Tate is het lachen vergaan: de oud-kickbokser en influencer, die een tijdje geleden Greta Thunberg jende op Instagram, zit al weken in de cel op beschuldiging van mensenhandel en zag een groot deel van zijn exclusief wagenpark in beslag genomen worden door de politie.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 17/01/2023 | Leestijd: 1 min

Nadat hij in het najaar van 2022 klimaatactiviste Greta Thunberg uitdaagde op Instagram door te pronken met zijn exclusief wagenpark, kreeg Andrew Tate de wind van voren. De oud-kickboxing kampioen werd namelijk opgepakt door de Roemeense politie op beschuldiging van illegale praktijken, zoals fraude en mensenhandel. Momenteel zit hij nog steeds in de cel en mogelijk wacht hem een jarenlange gevangenisstraf. Intussen legde het gerecht beslag op zijn bezittingen, waaronder vastgoed en een wagenpark dat enkele zeer fraaie exemplaren telt.

Tate Bugatti

Advertentie – lees hieronder verder

Nog 22 supercars over

Onlangs takelde de Roemeense politie elf prestigewagens op, waaronder een Bugatti Chiron, een Rolls-Royce Wraith, een Ferrari 812 Superfast en een Lamborghini Huracan Spyder voor een waarde van ongeveer 2 miljoen euro. Pijnlijk… Nu zal Andrew Tate niet meteen te voet moeten gaan, want een tijd geleden pronkte hij nog met zijn vloot van … 33 supercars. Dat betekent dat hij er nog steeds 22 bezit, als we goed kunnen tellen.

Andrew Tate was een succesvol kickbokser, maar vergaarde zijn fortuin dat op ruim 500 miljoen dollar wordt geschat, vooral door zijn activiteiten op sociale media. Zijn video’s op Youtube en Tik-tok haalden meer dan 5 miljard views en dat brengt natuurlijk een aardige duit in de kassa. Volgens de geruchten zou Tate als influencer ruim 10 miljoen dollar per maand incasseren. Dan kan er al eens een dure sportwagen vanaf. Alleen heb je daar weinig aan als je in de cel zit….

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie