Buzz

Takeaway: hoe het NIET moet

Ongetwijfeld heb je zelf al eens een drive-trough (of drive-thru) van een Quick of een McDonalds bezocht. Dan weet je ook dat die ‘straatjes’ krap zijn en dat je, als je niet goed oplet, een velg of een bumper riskeert te beschadigen. Al kan het nog véél straffer, en dat bewijst deze Amerikaan. Hij toont namelijk hoe je NIET door een drive-through moet rijden

Geschreven door Joris Bosseloo | 17/09/2021

De bestuurder van deze pick-up had twee (of drie) keer moeten nadenken alvorens met een caravan (!) achter zich een ijsje of ander lekkers af te halen bij de Dairy Queen, een in ons land onbekende fastfood-restaurantketen met softijs als specialiteit.

Meerdere pogingen

De man in kwestie vond het niet bepaald nodig om eerst zijn caravan los te koppelen van zijn grote Ford alvorens door de drive-through te rijden.

Advertentie

Zelfs na een eerste botsing wil hij niet van opgeven weten, want na een aanloop worden meerdere pogingen gewaagd om de krappe bocht toch te nemen, wat vanzelfsprekend onmogelijk was zonder het één en ander te beschadigen.

Dure takeaway

De prijs die hij heeft moeten betalen voor zijn koppigheid, is groot. Héél groot zelfs, want niet alleen raakt hij de muur van het restaurant; zijn sleurhut wordt compleet aan flarden gereden. Dat is, als je het ons vraagt, een belachelijk duur ijsje geworden.

In de onderstaande video zie je hem in actie. Zoals ze zeggen: don’t try this at home…

Screenshot + video: Reddito / Youtube

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook