Buzz

Te gek voor woorden, deze G-Klasse bestuurder verplettert elke auto in de straat

Dit is een erg bijzonder verhaal dat zich afspeelde in de Verenigde Staten. De bestuurder van een Mercedes G-Klasse was duidelijk over de rooie gegaan waardoor hij elke auto in een woonwijk ging rammen.

David Leclercq David Leclercq | Gepubliceerd op 14 nov. 2023 | Leestijd: 2 min

De bewoners van een woonwijk in de stad Duluth (Georgia) waren stomverbaasd toen ze zagen dat de bestuurder van een Mercedes G-Klasse 500 (twin-turbo V8) met opzet verschillende voertuigen begon te rammen die op straat of op hun oprit geparkeerd stonden. Eén buurtbewoner was zo slim om het tafereel te filmen en plaatste de video op X. 

Nog verbazingwekkender is dat de bestuurder van de G-Klasse zijn tijd lijkt te nemen en voorzichtig manoeuvreert om geen enkel voertuig te ontzien. Meer nog, hij reed helemaal door tot op het einde van de weg, om vervolgens op zijn stappen terug te keren zodat hij kon controleren of het werk gedaan was.

Advertentie – lees hieronder verder

Aangehouden

Gezien de staat van zijn voertuig kostte het de politie nauwelijks moeite om de dader te vatten, hij was immers enkele kilometers verderop gestopt om te eten bij een fastfoodrestaurant. De politie gaf geen informatie, maar zei alleen dat het slachtoffer 37 jaar was en dat er onmiddellijk medische hulp noodzakelijk was. We weten dus niet wat er door de bestuurder heen ging. Hij heeft in ieder geval geen half werk geleverd: 30 auto’s van 28 verschillende eigenaars werden beschadigd en de schade loopt in de tienduizenden dollars…

Foto : screenshot X/Twitter

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon