Buzz

Tesla’s dure kersttrui verkocht als zoete broodjes

De ‘kersttruitraditie’ bestaat al een paar jaar. Daarmee bedoelen we dat het in veel bedrijven de gewoonte is geworden om één dag per jaar te komen werken in een bij voorkeur zo lelijk mogelijke trui. Dat kan zelfs met een Tesla-trui.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 11/11/2022 | Leestijd: 1 min

Een pak modefabrikanten spelen in op de ‘lelijke-truientraditie’ en bieden tegenwoordig ronduit smakeloze exemplaren aan, speciaal voor zo’n gelegenheden. Tesla, niet bepaald een kledingmerk, is mee in die boot gesprongen.

Niet goedkoop

Elon Musk

Advertentie – lees hieronder verder

Het beroemde Amerikaanse merk dat onder andere elektrische wagens aan de man brengt, komt nooit ideeën komt om zichzelf in de aandacht te werken en heeft de kans dus eveneens gegrepen door zijn eigen kersttrui te lanceren. Die is rood en wit (uiteraard…), met gestileerde ontwerpen die de verschillende automodellen vertegenwoordigen, maar ook met bliksemschichten en Superchargers.

Zoals alle kerstbreiwerk zijn ze spuuglelijk, of toch volgens onze bescheiden mening, al weerhield dat Elon Musk er niet van om ze duur te prijzen. Een Tesla-trui kost namelijk 65 dollar, omgerekend 64,52 euro.

Ondanks dit toch wel heftige prijskaartje (voor een lelijke trui…) was de beschikbare voorraad in een mum van tijd uitverkocht. De online winkel berichtte overigens deze tekst: “Of je nu flink of stout bent geweest dit jaar, onze limited edition Model X-Mas trui houdt je het hele seizoen warm”.

Ben jij zo’n Tesla-fan die er deze winter niet zal uitzien op het werk of familiefeestjes?

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie