Buzz

Volkswagen-bureaustoel haalt 19 km/u

De Noorse dochteronderneming van Volkswagen heeft blijkbaar geen gebrek aan vindingrijkheid en toont dat met dit waanzinnige project: een elektrische bureaustoel die 19 km/u kan rijden. Neen, dit is géén grap.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 20/11/2022 | Leestijd: 2 min

Deze gamestoel, die er zeer comfortabel uitziet, is alles behalve een doordeweeks exemplaar. De knoppen en het scherm op de armleuningen verraden dat het ding nogal high-tech is, maar niets doet vermoeden dat je er effectief mee kan rijden – aan een stevig tempo dan nog.

In feite betreft dit een nieuw prototype van VW Noorwegen, preciezer van de tak die verantwoordelijk is voor bedrijfsvoertuigen. De stoel haalt een topsnelheid van 19 km/u en is ook uitgerust met een achteruitversnelling.

Advertentie – lees hieronder verder

VW office chair

Aan alles gedacht

Om veilig van het ene kantoor naar het andere te rollen, heeft men zelfs aan een achteruitrijcamera, sensoren, een claxon en LED-verlichting gedacht. Als klap op de vuurpijl tekent zetelverwarming present, ideaal voor koude dagen op kantoor of tijdens het telewerken.

VW office chair

Interesse?

Dan moeten we je teleurstellen want serieproductie van deze futuristische bureaustoel staat niet op de planning. Noem het eerder een leuke – en geslaagde – manier om aan ‘branding’ te doen.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie