Car Festival

5 redenen om nú een Ford Mustang Mach-E te kopen

De Ford Mustang Mach-E laat niemand ongemoeid. De vraag naar deze elektrische auto is zelfs groter dan het merk had gehoopt. In dit artikel halen we 5 redenen aan waarom deze SUV het kopen waard is én wijzen we je op weg naar de grootste kortingen tijdens deze verlengde periode van het Autosalon.

Geschreven door Joris Bosseloo | 20/01/2022

1. Hallo, LEZ!

Mustang Mach-E

100% elektrisch betekent 0,0 uitstoot tijdens het rijden. Geen CO2, niks fijnstof, stikstofoxiden enzovoort. Dit betekent dat je met een Mustang Mach-E nu en voor altijd in eender welke lage-emissiezone (LEZ) mag rijden. Het betekent ook dat je je eigen buurt een plezier doet door geen kankerverwekkende gassen te verspreiden.

Advertentie

2. Fiscaalvriendelijk

Mustang Mach-E charger opladen

In Vlaanderen is vooralsnog een fiscaal paradijs voor elektrische auto’s. Je betaalt immers geen euro belasting op inverkeersstelling (BIV) of jaarlijkse verkeersbelasting. Wie in Brussel of Wallonië woont, moet wel rijtaksen betalen, maar die tarieven liggen het laagst van allemaal.

3. Indrukwekkende prestaties

Mustang Mach-E

Akkoord, de topsnelheid van een Mustang Mach-E is al bij al beperkt (tot 190 km/u), maar als het op accelereren aankomt, kan deze cross-over SUV gerust als een raket omschreven worden. De minst krachtige versie van 269 pk haalt het bekende sprintnummer (0-100 km/u) al na 6,1 seconden, terwijl de machtige Mach-E GT (487 pk) amper 3,7 seconden over dezelfde oefening doet. Daarmee is hij sneller uit de voeten dan de Mustang Mach 1 met zijn brullende V8-motor.

4. Indrukwekkend rijbereik

Mach-E Mustang

Een vaak gehoord argument om geen elektrische auto te kopen, is de beperkte autonomie van zulke modellen. Laat de Mustang Mach-E een uitzondering zijn, want zijn reële actieradius heeft een van onze journalisten in de goede zin van het woord verbaasd. Bovendien wordt deze Ford geprezen voor zijn uitstekende chassis, zijn design, zijn interieurruimte én – niet onbelangrijk – zijn algemene rijgevoel.

5. Speciale saloncondities op het Car Festival

Hoewel het Autosalon van Brussel 2022 geannuleerd is, worden er deze tijd van het jaar grote kortingen geboden op verschillende modellen van Ford. Op het Car Festival van Gocar vind je de allerbeste promoties en kan je zelfs een gratis testrit aanvragen bij de dichtsbijzijndste Ford-verdeler.

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden
Kies een dealer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook