MyWay

Zo kom je te weten wat je auto waard is

Een tweedehandswagen koop je best bij een professional. Een kwestie van garantie natuurlijk, en als je bij een grote speler gaat kijken ook van aanbod. Maar wat als je een eigen auto hebt waar je eerst vanaf moet?

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 24 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

De overnameprijs voor je auto laten schatten, kan nu via een online tool en in een mum van tijd. Probeer het zelf eens: klik hier, vul enkele voor de hand liggende gegevens in over je wagen en ontvang een realistische schatting. De door jou aangestipte concessie zal vervolgens contact met je opnemen en kan, als je dat wenst, je auto definitief schatten en in alle vertrouwen overnemen.
 
Is de waarde bepaald? Dan kan je natuurlijk beginnen kiezen uit de duizenden modellen die het grootste gecertifieerde netwerk van tweedehandsauto's in België in de aanbieding heeft. Zo ben je zeker dat je een tweedehandswagen koopt die aan de strikte normen van het MyWay-netwerk voldoet, een gekende voorgeschiedenis heeft, onderhevig is aan een garantie op maat en aan een 24u/24 mobiliteitsgarantie.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon