Nieuwe modellen

Dacia Jogger Camperiz: goedkoop op avontuur

Het Spaanse bedrijf Camperiz heeft een camperversie van de Dacia Jogger gepresenteerd. Die praktisch en comfortabel, maar vooral erg betaalbaar…

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 3 sep. 2022 | Leestijd: 2 min

De Dacia Jogger, die enkele maanden geleden op de markt verscheen en die we bij Gocar al hebben getest, is een echte familiewagen die 5 tot 7 personen kan vervoeren. Goed ontworpen en afgewerkt, biedt dit model een zeer interessante prijs/prestatieverhouding, kwaliteiten die het Spaanse bedrijf Camperiz hebben doen beslissen om er een camper van te maken.

Dacia Jogger Camperiz 2

Advertentie – lees hieronder verder

Niets ontbreekt

Camperiz is erin geslaagd een opklapbed, een kitchenette met een koelkast, een statische verwarmingsmodule en een hulpaccu in de Jogger te monteren, terwijl er nog ruimte overblijft voor bagage.

Dacia Jogger Camperiz 3

Vriendenprijs

De Jogger Camperiz is gebaseerd op de 100 pk sterke Eco-G (LPG) en pakt standaard uit met een 12 liter drinkwatertank, LED-verlichting in het interieur enzovoort.

Dacia Jogger Camperiz 4

Optionele extra’s zijn een tent als luifel, een 230V-omvormer voor het aansluiten van alle elektrische apparaten, een imperiaal en een Webasto standkachel. In Spanje is dit voertuig verkrijgbaar vanaf 23.295 euro, wat hem tot de goedkoopste kameerwagens op de markt bombardeert.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon