Nieuwe modellen

Jeep Renegade PHEV: De eerste plug-in hybride

Geschreven door Belga | 09/09/2019

Jeep begint aan een nieuw hoofdstuk met de lancering van zijn eerste plug-in hybride. De Renegade PHEV is bestemd voor de Europese markt en beschikt over een elektrisch rijbereik van 50 kilometer.

De Renegade PHEV koppelt een 1.3 l GSE turbomotor aan een elektromotor, die zich tussen de achterwielen bevindt, en voedt een batterijpakket dat al rijdend of via een stekker (in huis, een wallbox of een laadpaal) kan worden opgeladen. De laadtijd varieert tussen 1u30 en 3u in functie van het gebruikte stekkertype. Het systeemvermogen varieert van 190 pk voor het basismodel tot 240 pk voor de krachtigste varianten.

Jeep

Met de hybride aandrijving zet de Renegade topprestaties neer met een sprint van 0 tot 100 km/u in ongeveer 7 seconden, in combinatie met een CO2-uitstoot van minder dan 50 g/km en een elektrische topsnelheid van 130 km/u.

Renegade

Het nieuwe elektrische vierwielaandrijvingssysteem (eAWD) drijft de achterwielen aan via een specifieke elektromotor, waarmee het koppel afzonderlijk over de twee assen wordt verdeeld.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Jeep Renegade nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Jeep Renegade Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Jeep Renegade met opties en standaarduitrusting

CHEROKEE

Jeep

CHEROKEE

Vanaf € 40.499

COMPASS

Jeep

COMPASS

Vanaf € 29.800

GRAND CHEROKEE

Jeep

GRAND CHEROKEE

Vanaf € 51.099

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Jeep Renegade

Onze partners