Nieuwe modellen

Opfrisbeurt voor Suzuki Swace

Als kloon van de Toyota Corolla profiteert de Suzuki Swace logischerwijs mee van de recent doorgevoerde verbeteringen aan die laatste, met meer vermogen en een technische update.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 10 feb. 2023 | Leestijd: 2 min

De Swace verscheen in 2020 in de catalogus van Suzuki en is een hybride break die het merk hard nodig had. Maar in werkelijkheid is dit nieuwe model, net als de Across SUV trouwens, een Toyota met een ander logo, door een overeenkomst die in 2019 gesloten werd tussen de twee Japanse constructeurs. De Toyota RAV4 en Corolla Touring Sports dienden als basis.

Suzuki Sawce arriere

Advertentie – lees hieronder verder

Opgefrist

Het is geen verrassing dat de Swace enkele maanden na de Corolla ook een facelift krijgt. Esthetisch zijn de aanpassingen zeer licht. De achterbumper werd hertekend en heeft nu verchroomde elementen. De koplampen hebben nu dubbele leds en de lichtsignatuur evolueerde. Vanbinnen krijgt de Swace nieuwe instrumenten en een nieuw centraal scherm van 8 duim. Het infotainmentsysteem is nu compatibel met Apple CarPlay. De veiligheidsuitrusting werd verrijkt met een botspreventiesysteem dat auto’s, motorfietsen, fietsen en voetgangers opmerkt. De break heeft nu ook een systeem dat fietsers en andere voertuigen detecteert wanneer je de deuren opent.

suzuki swace interieur

Meer vermogen

De meest opvallende nieuwigheid is echter het extra vermogen van de hybride 1.8-motor, waarvan het vermogen stijgt van 122 naar 140 pk. Het aangekondigde gemiddelde verbruik bedraagt ​​4,6 l/100 km (WLTP), terwijl de CO2-uitstoot rond de 104 g/km ligt.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon